Mangfoldighedsfest! Plads til alle – der giver plads til alle!

En person ved navn Rasmus Paludan har fået den besynderlige ide at komme til Hjørring den 20. oktober med budskabet om, at der i Hjørring skulle bo “samfundstabere”. Et underligt budskab at komme med fra en udefrakommende.

Vi er en gruppe af borgere, samlet i “Hjørring for mangfoldighed”, der gerne vil benytte lejligheden til at fejre mangfoldigheden i Hjørring. Vi kan som borgere falde ud på mange forskellige måder, men vi respekterer hinandens ret til at være her.

Bor du i Hjørring er du hjørringenser. Bor du i Danmark er du dansker.

Vi kan alle bidrage med noget og blive klogere på hinanden.

Derfor inviterer vi til Mangfoldighedsfest. Der vil være musiske indslag, fællessang akkompagneret af Mangfoldighedsbandet, gratis pizza, sodavand, kaffe og kage.

Vi håber mange vil møde op og styrke fællesskabet og isolere Paludans hadske budskab.

Lørdag den 20. oktober 2018 kl. 14:00-17:00

Pladsen ved Kulturcafeen, Trollhættanvej 18

Peder Hvelplund fra ”Hjørring for mangfoldighed” siger:

  • Det virker helt skørt, at der kommer en udefra, for at fortælle hvem der er velkommen til at bo i Hjørring. For os er der ingen tvivl om, at der er plads til alle, der giver plads til alle.
  • Vi vil gerne give denne Rasmus Paludan al den opmærksomhed han fortjener – nemlig absolut ingen. Derfor benytter vi i stedet lejligheden til, at fejre den styrke, mangfoldigheden giver og glæden ved, at vi alle kan bidrage til fællesskabet.
  • Vi håber at mange vil møde op og feste sammen med os og lade budskabet om fællesskab, mangfoldighed og sammenhold være det der står tydeligst tilbage.

For yderligere oplysninger:
Peder Hvelplund,
Tlf.: 30 33 00 45